Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle

CHARIOT THE: Everything Is Alive..

Pris 149,-
Vennligst velg
Knusende hardcore for fans av Converge eller Everytime I Die! Tidligere Norma Jean frontmann Josh Scoggin sitt band.
  • 1. Before There Was Atlanta
  • 2. Someday, In The Event..
  • 3. Dialogue With A Question Mark
  • 4. Die Interviewer
  • 5. And Then Came Then
  • 6. The Company, The Comfort, The Grave
  • 7. The Bullet Never Lies
  • 8. Yellow Dress, Locked Knees
  • 9. If Wishes Were Horses, More Beggars Would Ride Them
  • 10. Good Night My Lady, And A Forever Farewell

Solid State