Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle

LEAH: The Quest (CD)

Pris 149,-
Vennligst velg

Highly anticipated new album from the Celtic metal songstress LEAH! The album was mixed and mastered by Jacob Hansen [Volbeat, Amaranthe, Evergrey] and musicians on the album includes Troy Donockley [Nightwish], Timo Somers [Delain], Chen Balbus [Orphaned Land], Barend Courbois [Blind Guardian] and Sander Zoer [ex. Delain]! Perfect for fans of metal, fantasy and RPG gaming!

Track listing: 
01. The Quest 
02. Edge of Your Sword 
03. Lion Arises 
04. Heir 
05. Ruins of Illusion 
06. Labyrinth 
07. Abyss 
08. Oblivion (Between Two Worlds) 
09. Ghost Upon a Throne 
10. The Water Is Wide

Inner Wound Recordings


Relaterte produkter

Bilde av LEAH: Kings & Queens

Med kjente musikere fra bla Blind Guardian, er LEAH her ute med sin andre fullengder. Tungt, men …

Bilde av LEAH: Otherworld

Dette er LEAH's første EP på Innerwound Recordings.Sanger1. Shores Of Your Lies2. The Northern …